Bydlení, rekonstrukce a další služby nejvyšší kvality za dostupné ceny

Chystáte se rekonstruovat svůj dům, rodinný dům či byt? Potřebujete byt vymalovat nebo natřít okna? Nebo byste chtěli zkonzultovat nebo pomoci s jinou oblastí, která se týká bydlení?

Pak je důležité si zvolit kvalitní a prověřenou stavební společnost, která všechna vaše přání a touhy o bydlení vyplní do posledního detailu kvalitně. Najít takové řemeslníky a tým není v dnešní době z nejlehčích úkolů, někdy se navíc jedná o pochybné nedůvěryhodné společnosti, jejichž jediným cílem je na všem ušetřit pro svou kapsu. A za pár let byste se mohli pustit do rekonstrukce opět.

Jak takovou společnost, u níž se nemusíte bát nekvalitní práce, pochybných materiálů nebo prodlužování vyhotovení, poznát? Prvním krokem je zjistit si reference a spokojenost zákazníků. U spolehlivých firem nebude problém najít celou řadu doporučení, ideálně pak od lidí, které znáte nebo kterým již nějakým způsobem důvěřujete.

Dalším, tedy druhým krokem je zavítat na webové stránky společnosti a prohlédnout si již provedené rekonstrukce. I oko laika ve většině případů dokáže odlišit zrno od plev, a špatně provedenou stavební rekonstrukci hned pozná. Pokud je problém takové práce na webových stránkách najít, svědčí to o dvou věcech. Buď se společnost snaží něco zatajit, což obvykle značí pochybnou kvalitu odvedené práce, nebo se příliš nestará o své webové stránky. To je v současnosti jednoznačná známka, že firma nemusí fungovat flexibilně a moderně, proto je jednoznačně jednodušší u takových firem být velmi obezřetný.

Asi tím nejdůležitějším činitelem je poté i samotná kvalita komunikace. Na webových stránkách by měl být uveden telefonický i e-mailový kontakt, informace o podnikateli a další informace, které potenciálnímu zákazníkovi ulehčí určitě život.

Že se vám nechce hledat na celém internetu řemeslníky nebo tým profesionálů, kteří váš dům, rodinný dům nebo byt zrekonstruují? Všechny tyto ukazatele kvality splňuje například poctivarekonstrukce.cz nám již stačí pouze poslat e-mail na uvedenou adresu nebo zvednout telefon a domluvit podrobnosti případné rekonstrukce.

Tři hlavní důvody, proč si na rekonstrukce objednat firmu

Plánujete rekonstrukci domu či bytu a přemýšleli jste, že byste ji mohli zvládnout sami? Možná to není až tak dobrý nápad, jak se na první pohled zdá.

Stavební i instalační práce vyžadují odborníky, stejně řada dalších činností. Taky si ve volných chvílích netkáte koberec nebo nešijete boty, přitom nepovedené boty můžete vyhodit, ale špatně zrekonstruovaný dům s vámi zůstane. A bude vás trápit roky.

1. Kvalita rekonstrukce

Možná jste šikovný kutil a věříte, že celou rekonstrukci hravě zvládnete. Současné technologie ale vyžadují odborné a přesné postupy práce, na nichž závisí například i to, jestli vám dodavatel stavebního materiálu uzná záruku nebo ne. Můžete být výborný klempíř nebo sádrokartonář, ale těžko dosahujete profesionality ve všech činnostech, které jsou s přestavbou spojené. Nezapomeňte, že jsou nutné taky nové elektrorozvody a vodoinstalace, perfektní izolace a zateplení, aby měla celá rekonstrukce nějaký smysl.

2. Doba rekonstrukce

Jestli chcete bydlet v novém co nejdříve, nemůžete si bydlení renovovat večer po práci. Někdo to řeší tak, že udělá to „nejhorší“ a zbytek plánuje dodělat po nastěhování. Takové řešení je ale to úplně nejhorší, protože když už jednou bydlíte, ztrácíte motivaci k dalším předělávkám a renovace objektu se protáhne na roky.

Věřte, že profesionální stavební firma, která vám provede celou rekonstrukci na klíč, vám ušetří řadu bezesných nocí. A čas, který tak získáte, můžete věnovat rodině nebo svým koníčkům. Nemusíte se starat o nic – od materiálu až po finální výmalbu vše zajistí firma.

3. Úspora financí

I když to možná nevypadá, ve finále se stavební firmou ušetříte i peníze. Jednak proto, že většina z nich má nasmlouvané úplně jiné ceny materiálu, než na jaké byste dosáhli vy, za druhé kvalitní práce eliminují pozdější opravy. Není nic horšího (a dražšího), než předělávat něco, co bylo udělané od základu špatně. Neodborným postupem se také můžete připravit o garanci dodavatele, například při pokládce nové dlažby, střechy nebo u izolací. V neposlední řadě při rychlé profesionální práci zkrátíte dobu, kdy budete muset platit náhradní bydlení.